Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Over Start ECO Living | Start ECO Living

Over Start Eco Living

De CO2 uitstoot moet omlaag! Een veel besproken onderwerp, waar iedereen ondertussen van op de hoogte is. Maar wist jij dat kleine veranderingen in jouw huishouden hierbij al kunnen helpen? Start Eco Living is opgestart met het doel om het verbruik van elektriciteit uit fossiele brandstoffen en het gebruik van batterijen te verminderen. Dit door het aanbieden van duurzame goederen voor in en om het huis, maar ook voor onderweg. Deze producten werken met behulp van natuurlijke energiebronnen zoals zonne-energie, waterenergie en windenergie.

 

Het gebruik van duurzame goederen in het dagelijkse leven is niet alleen goed voor het milieu. Zo leren kinderen dat je kan genieten van het leven op een milieu vriendelijke manier. Dit nemen zij als gevolg gemakkelijker over als zij zelf een huishouden starten. Daarbij heeft het voordelen voor jouw portemonnee. Energiekosten nemen immers af, doordat jij minder elektriciteit en batterijen gebruikt in- en buitenshuis.

 

Tot slot, wie heeft gezegd dat duurzame producten duur moeten zijn? Wij in ieder geval niet. Dus, wanneer begin jij met ECO leven?