Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Sojakaars "La Douce France" | StartEcoLiving


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Sojakaars "La Douce France"

  • Merk:Lait de Soja
  • Model:10200222
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 24,00€

  • Excl. BTW:19,84€
- OR -

'La Douce France' is een puur genot met het hart van de oranjebloesem en de fragiele jasmijn in volle bloem. Vermengd met de flirterige sappigheid van grapefruit en citroen, waardoor een zacht gevoel van sensualiteit ontstaat. 

Waarom is dit product duurzaam?

Bij alle producten van "Lait de Soja" is: De lont voor 100% gemaakt van hout, waardoor dit een "kampvuur" achtige sfeer geeft. Deze kaars (in glazen pot) is van 100%  plantaardige en natuurlijke sojabonen gemaakt, met 100% natuurlijke, onverdunde en geteste essentiële oliën om zo een prachtige en langdurige geur te creëren. Hiermee heeft de kaars een brandtijd van ongeveer 50 uur. Welke netjes verpakt worden in een 100% recyclebaar doosje.

Voor de beste ervaring:

1. Laat de kaars de eerste keer minimaal 2 uur branden, tot de bovenste laag volledig vloeibaar is. Dan zal deze de volgende keer verdeelder branden.

2. Zorg ervoor dat de ondergrond waar de kaars op wordt geplaatst warmte resistent is.

3. Zorg voor elk gebruik dat de lont ong. 0.25cm is, dit doe je door voorzichtig de verbrande randjes met je vingers van de lont af te halen en weg te gooien.

 
Uiterlijke Feiten
Brandtijd 50-55 uur
Gewicht 230g.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed

Tags: kaarsen, soja, lait, candle, eco-vriendelijk, geuren, eco, milieuvriendelijk, vegan, plantaardig, rust, natuurlijk