Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Wall Light Triangular / Solar Muurlamp | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Wall Light Triangular / Solar Muurlamp Driehoek

  • Model:10200100
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 29,99€

  • Excl. BTW:24,79€
- OR -

De 'Solar Wall Light Triangular / Solar Muurlamp Driehoek' is een eenvoudige LED lamp op zonne-energie,die middels een tweetal schroeven kan worden bevestigd aan een door jouw gekozen muur of wand. De lamp heeft drie standen van licht en lichtcontrole (de lamp neemt zelf waar wanneer het donker wordt), waardoor jij bepaalt hoeveel licht de lamp geeft en hoe frequent (wel / geen gebruik van de bewegingssensor). De knop om de lichtstand in te stellen, bevindt zich aan de achterzijde van het product; achter het luikje en naast de Li-ion batterijen. Daarbij heeft de lamp een waterproof karakter, waardoor de lamp in alle weersomstandigheden aan de muur of wand kan blijven bevestigd.


Waarom is dit product duurzaam?

Het voordeel van een solar lamp is dat deze zichzelf oplaadt met behulp van zonlicht. Dit houdt in dat jij het gebruik van fossiele brandstoffen vermindert, doordat de lamp geen elektriciteit nodig heeft om te functioneren. Daarbij verminder jij het gebruik van batterijen, de batterij in deze lamp slaat immers de zonne-energie op. Je maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen en draagt hiermee bij aan de vermindering van CO2 in de lucht. Daarbij zorgt de bewegingssensor van de lamp dat er geen energie wordt verspild aan onnodig licht.


Let op!

1. Voordat je de lamp gaat gebruiken, dient deze 5 uur te hebben opgeladen in zonlicht.

2. Als de lamp gaat knipperen, betekent dit dat de lamp opgeladen dient te worden.

3. De sterkte van het zonlicht bepaalt hoe lang de lamp nodig heeft om op te laden.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp 3W / 260LM LED (50 stuks)
Zonnepaneel 1.8W
Batterij 4.2V / 4000mAh Li-ion
Oplaadduur 8 - 12 uur (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 6- 10 uur (afhankelijk van de lichtstand)
Extra's Bewegingssensor
Uiterlijke Feiten
Afmeting 170mm x 100mm x 100mm
Gewicht 389 gram
Kleur Zwart
Materiaal ABS en PC

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed