Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Wall Light Elliptical / Solar Muurlamp| Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Wall Light Elliptical / Solar Muurlamp Elliptisch

  • Model:10200200
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 31,99€

  • Excl. BTW:26,44€
- OR -

De 'Solar Wall Light Elliptical / Solar Muurlamp Elliptisch' is een LED lamp op zonne-energie die is voorzien van drie standen van licht, een nachtsensor (de lamp neemt zelf waar wanneer het donker wordt) en een bewegingssensor. De lamp kan met behulp van drie schroeven en een ophangijzer aan een door jouw gekozen muur of wand worden bevestigd. De knop om de lichtstand in te stellen, bevindt zich langs de bewegingssensor aan de onderzijde van het product. Daarbij kan de solar lamp, door het waterproof design, aan diverse weersomstandigheden worden blootgesteld.


Waarom is dit product duurzaam?

De solar lamp laadt zichzelf gedurende de dag op met behulp van zonlicht, waarvan de energie wordt opgeslagen in de oplaadbare batterij. Hierdoor verminder jij het gebruik van batterijen, wat bijdraagt aan de vermindering van CO2 uitlaat in de lucht. Daarbij verminder jij het gebruik van fossiele brandstoffen, doordat jij geen elektriciteit gebruikt om de lamp van energie te voorzien. Tot slot zorg jij voor minder energieverspilling bij het gebruik van dimlicht en de bewegingssensor.


Let op!

1. De lamp dient volledig te zijn opgeladen in de zon, voordat jij de lamp gaat gebruiken.

2. De lamp dient te worden opgeladen zodra deze gaat knipperen.

3. De sterkte van het zonlicht bepaalt hoe lang het duurt voordat de lamp is opgeladen.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp 2W / 300LM LED (7 stuks)
Zonnepaneel 2W
Batterij 3.7V / 4400mAh Li-ion
Oplaadduur 8 - 12 uur (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 6 - 10 uur (afhankelijk van de lichtstand)
Extra's Bewegingssensor
Uiterlijke Feiten
Afmeting 208mm x 168mm x 60mm
Gewicht 427 gram
Kleur Zwart
Materiaal ABS, PC en Alluminium

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed