Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Wall Light / Solar Muurlamp | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Wall Light / Solar Muurlamp

  • Model:10200400
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 27,99€

  • Excl. BTW:23,13€
- OR -

De 'Solar Wall Light / Solar Muurlamp' is een eenvoudige LED lamp op zonne-energie die is voorzien van een nachtsensor en bewegingssensor. Deze sensoren zorgen ervoor dat de lamp automatisch aanspringt als het donker wordt en er zich één of meerdere personen in een bereik van 3 meter van de lamp bevinden. De solar lamp kan met behulp van twee schroeven en een ophangstuk worden bevestigd aan een willekeurige muur of wand rond het huis. De aan/uit knop van de lamp bevindt zich aan de voorkant tussen het zonnepaneel en de LED lampjes. Daarbij heeft de lamp een waterproof en hittebestendig design, waardoor deze aan diverse weersomstandigheden kan worden blootgesteld.


Waarom is dit product duurzaam?

De solar lamp is voorzien van een zonnepaneel, waardoor de lamp middels een natuurlijke energiebron licht geeft. Dit houdt in dat er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen (elektriciteit), die een negatieve impact op het CO2 niveau in de lucht. Daarnaast wordt het gebruik van batterijen vermindert, deze dienen enkel voor de opslag van de zonne-energie, wat bijdraagt aan het milieu. Daarbij verbruikt deze lamp enkel energie zodra er beweging plaatsvindt rond de lamp. Hierdoor verspil jij niet onnodig energie aan verlichting die op dat moment niet nodig is.


Let op!

1. Zorg ervoor dat de lamp enkele uren zonlicht heeft opgenomen alvorens deze in gebruik genomen wordt.

2. Houdt er rekening mee dat de sterkte van het zonlicht bepaald hoe lang de lamp nodig heeft om op te laden.

3. Houdt de lamp buiten het bereik van vuur en plaats het niet in water.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp 1W / 100LM (26 stuks)
Zonnepaneel 1.2W
Batterij 3.7V / 2200mAh Li-ion
Oplaadduur 8> uur (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 12> (afhankelijk van de lichtstand)
Extra's Bewegingssensor
Uiterlijke Feiten
Afmeting 155mm x 100mm x 55mm
Gewicht 237 gram
Kleur Zwart
Materiaal ABS en PC

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed