Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Street Light / Solar Straatlamp | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Street Light / Solar Straatlamp

  • Model:10200602
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 82,99€

  • Excl. BTW:68,59€
- OR -

De 'Solar Street Light / Solar Straatlamp' is een LED lamp op zonne-energie die aan een willekeurige buitenmuur of buitenwand kan worden vastgemaakt. De lamp bevat een nachtsensor en bewegingssensor, waardoor de lamp enkel licht geeft wanneer het donker is. De lamp geeft dimlicht totdat er beweging wordt gedetecteerd binnen een straal van zes meter om de lamp heen. Indien er beweging is, geeft de lamp 30 seconden fel licht. Daarbij heeft de lamp een waterdicht design, waardoor de solar lamp in alle weersomstandigheden aan de muur of wand kan blijven bevestigd.


Waarom is dit product duurzaam?

De straatlamp is voorzien van een zonnepaneel, dat er voor zorgt dat er zonne-energie wordt opgeslagen in de opslagbatterij van de lamp. Hiermee werkt jouw verlichting op een natuurlijke energiebron en verminder jij het eigen gebruik van fossiele brandstoffen en/of batterijen. Hiermee draag jij een steentje bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot in de lucht. Daarbij voorkomt de lamp energieverspilling door het gebruik van de bewegingssensor. Zo wordt er niet onnodig energie gebruikt voor felle verlichting als dit niet nodig is.


Let op!

1. De oplaadduur van de solar lamp is afhankelijk van de sterkte van het zonlicht.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp 40W LED (84 stuks)
Zonnepaneel 10W
Batterij 13Ah Li-ion
Oplaadduur 5> uur (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 2 - 3 dagen
Extra's Bewegingssensor
Uiterlijke Feiten
Afmeting 488mm x 220mm x 40mm
Gewicht 2616 gram
Kleur Grijs
Materiaal ...

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed