Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Zaklamp & Noodgereedschap | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Flashlight & Emergency Tool / Solar Zaklamp & Noodgereedschap

  • Model:20200800
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 40,99€

  • Excl. BTW:33,88€
- OR -

De 'Solar Flashlight & Emergency Tool / Solar Zaklamp & Noodgereedschap' is een luxe zaklamp op zonne-energie die ook uitweg biedt in bepaalde noodsituaties met behulp van de glasbreker, de gordelsnijder, het kompas en de waarschuwingslichten. De lamp heeft verschillende standen van licht voor zowel de zaklamp zelf als de lichtgevende zijbalk. De zaklamp geeft enkel wit licht, waar de lichtgevende zijbalk wit of rood licht geeft. De aan/uit knop wisselt van lichtstand door hier kort op te drukken. Duw je langer op deze knop dat switch jij bijvoorbeeld van de zaklamp naar de lichtgevende zijbalk. Tot slot heeft de zaklamp USB poorten, waardoor mobiele telefoons en andere digitale apparaten middels de zaklamp kunnen worden opgeladen.


Waarom is dit product duurzaam?

Het voordeel van een solar zaklamp, en tegelijkertijd een solar powerbank,  is dat deze zichzelf oplaadt met het behulp van zonlicht. Doordat deze energie wordt opgeslagen in een oplaadbare batterij, gebruik jij minder batterijen. Daarbij is er geen elektriciteit nodig om de zaklamp op te laden, waardoor jij het gebruik van fossiele brandstoffen vermindert. Jij draagt hierdoor bij aan het milieu en reduceert jouw CO2 uitstoot. 


Let op!

1. De sterkte van het zonlicht bepaalt hoe lang de zaklamp nodig heeft om op te laden.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp 3W / 200LM LED (Zaklamp) & 3W / 150LM LED (10 stuks Lichtgevende Zijbalk)
Zonnepaneel 5V / 50mA
Batterij 2000mAh Lithium
Oplaadduur N.B. (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 3 - 7 uur (afhankelijk van de lichtstand)
Extra's Glasbreker / Gordelsnijder / Kompas
Uiterlijke Feiten
Afmeting 197mm x 65mm x 43mm
Gewicht 342 gram
Kleur Zwart
Materiaal Aluminium

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed