Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Bluetooth Speaker | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Bluetooth Speaker

  • Model:30300100
  • Beschikbaarheid:Out Of Stock
  • 49,99€

  • Excl. BTW:41,31€
- OR -

De 'Solar Bluetooth Speaker' is een speaker op zonne-energie die middels een bluetooth verbinding kan worden gekoppeld aan diverse devices. De speaker kan worden opgeladen middels zonlicht of de vier USB poorten die zich bevinden achter het klepje aan de onderkant van het zonnepaneel. Daarbij maken deze USB poorten het mogelijk om de speaker te gebruiken als een solar powerbank. De bovenzijde van de speaker heeft zeven knoppen. Denk hierbij aan de aan/uit knop, de afspelen/pauze knop, de forward en rewind knoppen en de volume knoppen. Maak je een bluetooth verbinding met een mobiele telefoon, dan heeft de speaker ook een knop om handsfree een telefoongesprek te kunnen voeren. Tot slot is de speaker spatwaterbestendig.


Waarom is dit product duurzaam?

Het voordeel van een solar speaker is dat deze zichzelf oplaadt met behulp van zonlicht. Dit houdt in dat jij het gebruik van fossiele brandstoffen vermindert,  omdat er geen elektriciteit benodigd is om de speaker op te laden. Daarnaast neemt het gebruik van batterijen enorm af, de energie van de zon wordt immers opgeslagen in de oplaadbare batterij. Dit samen zorgt voor een verminderde CO2 uitstoot.


Let op!

1. Stel de speaker niet bloot aan vochtige omstandigheden gedurende een lange periode.

2. De sterkte van het zonlicht bepaalt hoe lang de speaker nodig heeft om op te laden.

Technische Feiten
Zonnepaneel 5.5V / 230mA
Batterij 5000mAh
Oplaadduur 5> uur (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 30> uur (afhankelijk van het volume van het geluid)
Geluid 12W inclusief Double-Bass
Reikwijdte 10 - 15 meter
Bluetooth V4.2
Uiterlijke Feiten
Afmeting 200mm x 85mm x 82mm
Gewicht 503 gram
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed