Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Ground & Wall Light / Solar Grond- & Muurlamp | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Ground & Wall Light / Solar Grond- & Muurlamp

  • Model:10200300
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 21,99€

  • Excl. BTW:18,17€
- OR -

De 'Solar Ground & Wall Light / Solar Grond- & Muurlamp' is een verstelbare LED lamp op zonne-energie die in de grond kan worden gezet of middels drie schroeven aan een muur of wand kan worden bevestigd. De lamp heeft twee standen van licht, waardoor jij zelf de felheid van het licht bepaalt. De knop om de lichtstand in te stellen, bevindt zich aan de onderzijde van het zonnepaneel. Daarbij kan de lamp in alle weersomstandigheden in de grond blijven staan of aan de muur of wand blijven bevestigd, doordat de lamp een waterproof karakter heeft.


Waarom is dit product duurzaam?

Het zonnepaneel op de lamp zorgt ervoor dat er met behulp van een natuurlijke energiebron licht wordt geproduceerd. Het voordeel hiervan is dat jij het gebruik van fossiele brandstoffen vermindert, doordat er geen elektriciteit benodigd is voor de lamp. Hierdoor komt er minder CO2 vrij in de lucht. Daarbij maak jij minder gebruik van batterijen, doordat de lamp een oplaadbare batterij heeft waarin de zonne-energie wordt opgeslagen. Ook dit draagt bij aan een beter milieu.


Let op!

1. Laadt de lamp minimaal 8 uur op voordat jij deze gaat gebruiken.

2. De tijd die de lamp nodig heeft om op te laden, is afhankelijk van de sterkte van het zonlicht.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp 2W / 200LM (4 stuks)
Zonnepaneel 5.5V / 1.75W
Batterij 3.7V / 2200mAh Lithium
Oplaadduur 4 - 5 uur (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 6 - 9 uur (afhankelijk van de lichtstand)
Uiterlijke Feiten
Afmeting Lamp 200mm x 93mm x 93mm
Afmeting Zonnepaneel 140mm x 83mm x 25mm
Gewicht 345 gram
Kleur Zwart
Materiaal ABS en PC

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed