Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Camping Light / Solar Campinglamp | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Camping Light / Solar Campinglamp

  • Model:20200701
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 19,99€

  • Excl. BTW:16,52€
- OR -

De 'Solar Camping Light / Solar Campinglamp' is een LED lamp op zonne-energie met vijf verschillende standen van licht: fel licht, normaal licht, gedimd licht, knipperlicht en waarschuwingslicht. Het zonnepaneel van de lamp kan met een micro USB worden vastgemaakt aan de bovenkant van de lamp, waarna het zonnepaneel tot maximaal drie meter van de lamp kan worden neergezet of opgehangen. Verder bevindt zich naast deze USB poort de knop om de lamp op een bepaald lichtstand te zetten.


Waarom is dit product duurzaam?

De campinglamp werkt op basis van een natuurlijke energiebron: de zon. Deze energie wordt opgeslagen in de oplaadbare batterij van de lamp, waardoor jij minder batterijen gebruikt. Daarnaast verminder jij het gebruik van fossiele brandstoffen, doordat er geen elektriciteit nodig is om de lamp te laten werken. Hierdoor draag jij bij aan de vermindering van CO2 uitstoot in de lucht. 


Let op!

1. De sterkte van het zonlicht bepaalt wat de oplaadduur van de campinglamp is.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp 7W / 150 - 200LM LED (20 stuks)
Zonnepaneel 6V / 1.2W
Batterij 3.7V / 1200mAh Lithium
Oplaadduur 6 - 8 uur (afhankelijk van de sterkte van het zonlicht)
Werkduur 8> (afhankelijk van de lichtstand)
Uiterlijke Feiten
Afmeting Lamp 125mm x 60mm x 60mm
Afmeting Zonnepaneel 130mm x 84mm x 10mm
Gewicht 186 gram
Kleur Wit
Materiaal ABS en PC

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed