Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Light & Fan / Solar Lamp & Ventilator | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Light & Fan / Solar Lamp & Ventilator

  • Model:20200901
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 20,99€

  • Excl. BTW:17,35€
- OR -

De 'Solar Light & Fan / Solar Lamp & Ventilator' is een LED lamp op zonne-energie die kan worden gebruikt als een tafellamp of zaklamp. De lampen kunnen worden aangezet met de schuifbalk aan de voorzijde van het product. Daarbij heeft de lamp een ventilator die op verschillende sterkten kan worden ingesteld. Dit kan met behulp van de draaiknop aan de voorzijde van het product. De lamp en ventilator kunnen ook met behulp van een kabel worden opgeladen; deze is bij het product inbegrepen. De kabel kan aan de de rechter zijkant van het product worden ingestoken.


Waarom is dit product duurzaam?

De solar lamp en ventilator kunnen worden opgeladen met zonne-energie, waarvan de energie wordt opgeslagen in de oplaadbare batterij. Dit vermindert het gebruik van batterijen alsmede fossiele brandstoffen voor het laten functioneren van de lamp en ventilator. Jij hebt immers ook geen elektriciteit nodig om het product op te laden. Hierdoor draag jij bij aan de vermindering van CO2 uitstoot in de lucht.


Let op!

1. De sterkte van het zonlicht bepaalt hoe lang de lamp en ventilator nodig hebben om volledig op te laden.

2. De lamp en ventilator dienen uit de buurt van vuur te worden gehouden in verband met explosiegevaar.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Lamp ...
Zonnepaneel ...
Batterij 1400mA
Oplaadduur ...
Werkduur ...
Extra's Ventilator
Uiterlijke Feiten
Afmeting 217mm x 163mm x 73mm
Gewicht 491 gram
Kleur Wit met Blauw

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed