Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Powerbank Waterproof | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Powerbank Waterproof

  • Model:101002xx
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 23,99€

  • Excl. BTW:19,83€

Beschikbare opties:

- OR -

De 'Solar Powerbank Waterproof' is een waterbestendige powerbank op zonne-energie die verkrijgbaar is in zes verschillende kleuren. De powerbank heeft twee USB poorten om andere devices aan te kunnen opladen. Daarnaast kan de powerbank eventueel ook met behulp van een kabeltje worden opgeladen. Aan de voorkant van de powerbank zijn vijf lampjes. Als het meest linkse lampje groen oplicht, betekent dit dat de powerbank aan het opladen is. Druk jij aan de linker zijkant van het product op de aan/uit knop, dan lichten de lampjes blauw op. Deze blauwe lampjes geven weer hoeveel de powerbank nog is opgeladen.


Waarom is dit product duurzaam?

Het gebruik van zonne-energie zorgt ervoor dat jij jouw eigen gebruik van batterijen en fossiele brandstoffen vermindert. De zonne-energie wordt immers opgeslagen in een oplaadbare batterij. Daarbij is er geen elektriciteit benodigd om de powerbank op te laden. Dit zorgt ervoor dat jij de uitstoot van CO2 vermindert.


Let op!

1. Hoe snel de powerbank oplaadt, is afhankelijk van de sterkte van het zonlicht.

2. De powerbank kan warmer worden tijdens het opladen.

Technische Feiten
Energiebron Zonne-energie
Batterij 8000mAh
Uiterlijke Feiten
Afmeting 132mm x 76mm x 18mm
Gewicht 230 gram
Kleur Zwart, Blauw, Groen, Geel, Oranje of Rood

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed