Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.startecoliving.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Solar Fietslampen / Solar Bicycle Lights | Start Eco Living


Neem Contact Met Ons Op:  info@startecoliving.nl

Solar Bicycle Lights / Solar Fietslampen *Tweedekans i.v.m. Productie

  • Model:20201000
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • 22,99€
  • 18,15€

  • Excl. BTW:15,00€
- OR -

De 'Solar Bicycle Lights / Solar Fietslampen' zijn duurzame fietslampen op zonne-energie, waarvan de voorlamp ook kan worden opgeladen middels een kabeltje. De voorlamp wordt bevestigd aan het stuur en heeft drie lichtstanden: fel licht, gedimd licht en knipperend licht; de bedieningsknop zit aan de bovenkant van het product. De achterlamp wordt bevestigd onder het zadel of aan de bagagedrager en heeft ook drie lichtstanden: langzaam knipperend licht, snel knipperend licht en continue licht; de bedieningsknop zit aan de onderkant van het product.

* LET OP! De fietslampen bevatten minimale onzuiverheden en minimale krasjes in het plastic boven het zonnepaneeltje. Dit heeft geen invloed op de werking van de producten.


Waarom is dit product duurzaam?

Het voordeel van solar fietslampen is dat deze zichzelf opladen in de zon, al dan niet tijdens het fietsen. De zonne-energie wordt opgeslagen in de oplaadbare batterij van de fietslampen, waardoor jij minder gebruik maakt van batterijen. Wordt het oplaadkabeltje voor de voorlamp daarbij niet gebruikt, dan verbruik jij ook minder elektriciteit (fossiele brandstoffen). Hiermee draag jij bij aan het milieu en de vermindering van CO2 uitstoot.


Let op!

1. De sterkte van het zonlicht bepaalt de oplaadduur van de fietslampen.

Uiterlijke Feiten
Afmeting Voorlicht 100mm x 48mm x 44mm
Afmeting Achterlicht 69mm x 56mm x 25mm
Gewicht Voorlamp 67 gram
Gewicht Achterlamp 37 gram
Gewicht Bevestigingsmateriaal 32 gram
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed